El Petit Príncep - T.10

Un musical d'Àngel Llàcer, Manu Guix i La Perla 29

Lloc
Paral·lel 62
Data
Del dt. 05.12.23 al ds. 03.02.24
Durada
1h 20min

El dia 20/01/2024 hi haurà funció accessible per a persones amb discapacitat sensorial amb subtitulació adaptada, audiodescripció, bucle magnètic individual i so amplificat amb auricular

Finalitzat
Sinopsi

Aquest Nadal torna la màgia al Paral·lel 62: El Petit Príncep torna a Barcelona per desena temporada després de 550 funcions i més de 400.000 espectadors. Grans i petits podreu gaudir d’aquest musical sorprenent que ens acosta al conte universal de Saint-Exupéry.
Àngel Llàcer, Manu Guix i La Perla 29 firmen l’espectacle que ens descobreix la història del Petit Príncep com mai s’havia vist. El viatge d’un nen que vol entendre allò que s’amaga dins seu el farà recórrer diversos planetes des de l’asteroide B612 fins a la Terra. Una rosa, un geògraf, un fanaler, un rei i una guineu l’acompanyaran a ritme de cançons  per fer-li conèixer el valor de l’amor i l’amistat.
I aquesta desena temporada arriba COM MAI NO L’HAS VIST!

Fitxa artística

De
Antoine de Saint-Exupéry
Direcció
Àngel Llàcer
Direcció i composició musical 
Manu Guix
Adaptació i dramaturgia 
Àngel Llàcer i Marc Artigau

Amb
Manu Guix
Àngel Llàcer
Enric Cambray
Mariona Escoda
Iñaki Mur
Miguel Ángel Sánchez

i el Petit Príncep
Amb la col·laboració estelar de Carme Milan

Escenografia visual 
Desilence
Escenografia 
Desilence i Jordi Queralt
Il·luminació 
Albert Faura
Disseny de so 
Roc Mateu

Disseny de vestuari 
Amadeu Ferré
Disseny vestuari guineu 
Míriam Compte
Caracterització 
Àngels Salinas
Maquillatge
iguel Àngel Sánchez
Coreografia planetes 
Júlia Bonjoch

Coreografia guineu 
Xavi Duch

Regidora 
Sara Farré
Fotografia 
David Ruano
Disseny gràfic 
Pau Masaló
Il·lustració cartell 
Judit Canela
Producció executiva, direcció tècnica i comunicació i premsa
Àngel Llàcer, Manu Guix i La Perla 29

Una producció d'Àngel Llàcer, Manu Guix i La Perla 29 

Galeria imatges secundària (slide)
VÍDEO
Apunts de direcció

Quan ja fa 10 anys vam fer la primera funció del musical d’El Petit Príncep no haguéssim imaginat mai que encara avui podries seure en una butaca i veure’l en directe. El viatge que hem fet tots plegats amb aquest espectacle ens recorda inevitablement al viatge que fa el Petit Príncep per tot l’univers amb la finalitat d’entendre la seva Rosa. Durant aquests 10 anys hem conegut gent de tota mena amb les seves virtuts i defectes com els personatges d’El Petit Príncep: el vanitós, el bevedor, l’home de negocis, el geògraf, algun rei, els fanalers... però sobretot, hem conegut moltes guineus. Tu, que avui estàs asseguda llegint aquestes paraules potser també ets una guineu que has deixat enrere els prejudicis, la por d’obrir el cor i deixar que aquesta obra de teatre musical que vam crear t’arribi al fons de l’ànima sense filtres. La sinceritat i l’emoció amb què aquesta història ens ha unit a uns i altres és un regal vital que no oblidarem. I tant se val que siguis un nen, una nena, una àvia, o un senyor... si tu vols, tinguis l’edat que tinguis, deixa’t endur pel cor i plegats arribarem a llocs on mai no haguéssim pogut imaginar. Els que estem o hem estat dalt de l’escenari (i al darrere!) explicant-vos aquesta història sentim una gran responsabilitat per la resposta que tu ens has donat durant tot aquest temps. Ens han unit les estrelles que saben riure, les estrelles que ens miren des del cel i que ens recorden que la vida, com el teatre, és un acte efímer que hem de viure amb tota la intensitat possible. Tant si ja has vist aquest espectacle, com si és el primer cop que et disposes a veure’l, et volem agrair de tot cor que hagis decidit compartir el temps i l’espai amb nosaltres.
Àngel Llàcer, Manu Guix i La Perla29

CALENDARI

Disponibilitat

Alta disponibilitat
Mitja disponibilitat
Baixa disponibilitat
Últimes entrades
Exhaurides
Dimarts
05
des. 2023
Paral·lel 62 |  18:30 h Finalitzat
Finalitzat
Dimecres
06
des. 2023
12:00 h Finalitzat
Finalitzat
Dimecres
06
des. 2023
16:00 h Finalitzat
Finalitzat
Dimecres
06
des. 2023
Paral·lel 62 |  18:30 h Finalitzat
Finalitzat
Dijous
07
des. 2023
Paral·lel 62 |  18:30 h Finalitzat
Finalitzat