Trau

Data
Del dj. 13.10.16 al dg. 16.10.16
Durada
70min

"Benvinguts. Passeu, seieu, i deixeu-vos portar. Segurament no heu vist mai un món com aquest. I, segurament, encara que potser us recordi a algú, tampoc no heu vist mai un personatge com el que esteu a punt de conèixer. Ell guarda tot el que viu. Envasa i emmagatzema tots els moments abans que arribin al seu final. Moments inacabats. Relaxeu-vos i deixeu enrere tot el que heu viscut avui. Ara comença una altra història"

Sinopsi

Un espectacle fascinant, inclassificable, estrenat ja fa anys amb un èxit impressionant. Amb el Guillem parlàvem sovint de fer un espectacle, alguna cosa que pogués barrejar els nostres móns. Fem un espectacle de circ i teatre, a l’estela del 28 i mig? De moment, podeu descobrir el seu univers amb Trau.

 

Fitxa artística

Idea i direcció
Guillem Albà
Guió
Companyia Guillem Albà

Amb
Guillem Albà
Blai Rodríguez

Ajudant de direcció 
Marc Angelet

Espai escènic 
Alfred Casas

Composició musical 
Anna Roig
Arranjaments musicals 
Pau Albà
Disseny il·luminació, so i tècnics regidors 
Ignasi Solé i Oriol Ibañez
Construcció i vestuari 
L’Estaquirot Teatre, Alfred Casas i Rosa M. Coca
Ajudant de producció 
Aina Pociello
Direcció de producció i management 
Blai Rodríguez

 

Galeria imatges secundària (slide)
Apunts de direcció

Just ara fa 4 anys que vam estrenar TRAU. Després de 9 mesos de creació. Ja havia fet espectacles de clown, amb energia i bogeria, i la curiositat em va portar a voler fer un espectacle poètic, visual. Amb ganes de provar coses noves, i de poder-me equivocar. Ho vam crear amb la companyia i amb la complicitat de la família (dedicada al món dels titelles). Una creació a foc lent. Tenia ganes d’investigar i tirar endavant un treball que, a banda de fer una mica de riure, emocionés. Hem estat de gira per l’estat, i també a la Xina. I esperem seguir girant per molts llocs més. Just després d’estrenar, hi havia gent d’aquí a qui se li feia estrany que hagués fet aquest espectacle. “Per què ho has fet? Si ara ja tenies la fórmula”. Suposo que esperaven que amb 27 anys i dos espectacles a l’esquena, ja hagués seguit fent sempre el mateix. Però ens dediquem a aquesta professió per sentir-nos vius, per provar, per ser curiosos.

Recordo la meva mare venir al camerino just després de l’estrena i dir: hi ha una xinesa que està plorant i s’està esperant. I allà vam anar. A Barcelona, serà el tercer cop que hi actuem. Just després de l’estrena ens vam instal·lar a l’Almeria Teatre. Més tard al Lliure de Gràcia. Ara a la Biblioteca. Un espai on fa molt de temps que volíem actuar. Hem anat descobrint que, si no pares mai de picar pedra, les coses acaben arribant. TRAU ens ha fet conèixer un món nou, i un munt de gent nova. Per exemple, els Love of Lesbian, que després de veure l’espectacle em van proposar de crear i dirigir una gira per ells. I això vam fer: “Miralls & Miratges”. Un altre cop amb la companyia, amb la família. I vam marxar junts de gira. I més tard Txarango, amb qui també va passar una cosa similar. És a dir, coses que no podíem ni imaginar, i que ens han acabat passant. I ara, si ho voleu, desconnectem del dia a dia, i compartim un moment.

Guillem Albà

CALENDARI

Disponibilitat

Alta disponibilitat
Mitja disponibilitat
Baixa disponibilitat
Últimes entrades
Exhaurides
Dijous
13
oct. 2016
Teatre La Biblioteca  Finalitzat
Finalitzat
Diumenge
16
oct. 2016
Teatre La Biblioteca  Finalitzat
Finalitzat