La Julieta

Data
Del dc. 11.11.15 al dt. 29.11.16
Durada
50min

Un espectacle per a nens, joves i adults. Un espectacle sobre les històries de teatre i la història de fer teatre a partir de Romeu i Julieta.

Sinopsi

Oriol Broggi i Joan Arqué codirigeixen Rosa Gàmiz en un espectacle de públic familiar a partir de la història de Romeo i Julieta. Altra vegada una proposta que acosta els textos clàssics als més petits de manera directe i sense filtrar. Això sí, sempre vigilant que l’atenció de les criatures no es perdi ni un moment amb una proposta que atrau i sedueix des del seu inici.

 La Julieta és un espectacle que parla de teatre. Una proposta que ajuda a entendre què és el món del teatre, què implica i com s’hi treballa. Es parla de la importància de l’espai on té lloc la funció, dels assajos, l’escenografia, el vestuari, la representació, els personatges, el text, la història que s’explica, les emocions i els gestos...

La Rosa Gàmiz fa de narradora i es posa a la pell de la protagonista, la Julieta Capuleto, que ens explica la seva història. Parla de teatre, del que cal per preparar una obra, del que hi ha darrera de cada muntatge i s’anirà animant fins a representar escenes del clàssic “Romeo i Julieta” de William Shakespeare. S’aixeca el teló i els nens i nenes veuen com a l’escenari es desplega tot el meravellós món del teatre. Amb la intenció de fer-los sentir diferents emocions i d’estimular el seu interès per aquest llenguatge.

Fitxa artística

De
Rosa Gàmiz, a partir de Romeo i Julieta de William Shakespeare.

Direcció
Oriol Broggi i Joan Arqué

Amb
Rosa Gàmiz

Tècnic
Joan Dels Horts
Confecció de vestuari 
Irene Fernández
Fotografia 
Júlia Ribera

Una producció de La Perla 29

Galeria imatges secundària (slide)
VÍDEO
CALENDARI

Disponibilitat

Alta disponibilitat
Mitja disponibilitat
Baixa disponibilitat
Últimes entrades
Exhaurides
Dimecres
11
nov. 2015
Teatre La Biblioteca  Finalitzat
Finalitzat
Dimarts
29
nov. 2016
  Finalitzat
Finalitzat