El Petit Príncep - T.3

Lloc
Sala Barts
Data
Del dv. 02.12.16 al dg. 19.02.17

Període: novembre 2020/febrer 2021
CALENDARI DE RESERVES OBERT

Sinopsi

El Petit Príncep, una història que coneixes des de sempre explicada d’una manera que mai has vist abans. L’espectacle que presenten l’Àngel Llàcer, el Manu Guix i La Perla 29 combina música, cançons, actors reals, personatges virtuals en 3D, so envolvent i una escenografia visual espectacular que transporta l’espectador des del desert fins a l’herba, passant per l’asteroide B 612, el planeta del rei o el món del geògraf. Un espectacle creat per a nens de totes les edats, des dels 4 fins als 100 anys, que ens apropa d’una manera única a la faula de Saint-Exupéry.

Fitxa artística

Text:
Antoine de Saint-Exupéry
Direcció:
Àngel Llàcer
Direcció i composició musical: 
Manu Guix
Adaptació i dramaturgia:
Àngel Llàcer i Marc Artigau

Intèrprets: 
Cisco Cruz 
Xavi Duch
Àngel Llàcer/Ivan Labanda
 Diana Roig i 
el Petit Príncep

Amb la col·laboració de: Júlia Bonjoch

Escenografia visual: 
Desilence
Escenografia: 
Desilence i Jordi Querat
Il·luminació: 
Albert Faura
Disseny de so: 
Roc Mateu
Disseny de vestuari, màscares i caracterització: 
Amadeu Ferré 
Confecció de vestuari: 
Blanca Ferré Carreras
Perruqueria i maquillatge: 
Àngels Salinas
Coreografia: 
Xavi Duch
Ajudant de direcció: 
Daniel J. Meyer
Ajudant de direcció en pràctiques de l’IT: 
Álvaro Sanjuán
Tècnics funcions:
 Roger Ábalos, Peni Barrachina, Carla Casanovas, Søren Christensen, Miquel Donat, Irene Ferrer, Alfonso Ferri i Òscar Villar
Regidor funcions: 
Daniel J. Meyer
Col·laboradors 3a temporada: Goretti, Juan Boné, Sílvia Delagneau, Helena Fenoy, Annita Ribera, Grup MACEDÒNIA, Cesc Pastor.

Fotografia: 
David Ruano
Disseny gràfic: 
Pau Masaló
Màrqueting i publicitat:
Guillem Mora / The Project 
Comunicació i premsa: 
La Perla 29
Producció executiva: 
La Perla 29
Proposta i producció: 
Àngel Llàcer, Manu Guix i La Perla 29

UNA PRODUCCIÓ DE © LA PERLA 29

Galeria imatges secundària (slide)
Apunts de direcció
 

Quan ja fa 9 anys vam fer la primera funció del musical d’El Petit Príncep no haguéssim imaginat mai que encara avui podries seure en una butaca i veure’l en directe. El viatge que hem fet tots plegats amb aquest espectacle ens recorda inevitablement al viatge que fa el Petit Príncep per tot l’univers amb la finalitat d’entendre la seva Rosa. Durant aquests 9 anys hem conegut gent de tota mena amb les seves virtuts i defectes com els personatges d’El Petit Príncep: el vanitós, el bevedor, l’home de negocis, el geògraf, algun rei, els fanalers... però sobretot, hem conegut moltes guineus. Tu, que avui estàs asseguda llegint aquestes paraules potser també ets una guineu que has deixat enrere els prejudicis, la por d’obrir el cor i deixar que aquesta obra de teatre musical que vam crear t’arribi al fons de l’ànima sense filtres. La sinceritat i l’emoció amb què aquesta història ens ha unit a uns i altres és un regal vital que no oblidarem. I tant se val que siguis un nen, una nena, una àvia, o un senyor... si tu vols, tinguis l’edat que tinguis, deixa’t endur pel cor i plegats arribarem a llocs on mai no haguéssim pogut imaginar. Els que estem o hem estat dalt de l’escenari (i al darrere!) explicant-vos aquesta història sentim una gran responsabilitat per la resposta que tu ens has donat durant tot aquest temps. Ens han unit les estrelles que saben riure, les estrelles que ens miren des del cel i que ens recorden que la vida, com el teatre, és un acte efímer que hem de viure amb tota la intensitat possible. Tant si ja has vist aquest espectacle, com si és el primer cop que et disposes a veure’l, et volem agrair de tot cor que hagis decidit compartir el temps i l’espai amb nosaltres.

Àngel Llàcer, Manu Guix i La Perla29

CALENDARI

Disponibilitat

Alta disponibilitat
Mitja disponibilitat
Baixa disponibilitat
Últimes entrades
Exhaurides
Divendres
02
des. 2016
Sala Barts  Finalitzat
Finalitzat
Diumenge
19
feb. 2017
Sala Barts  Finalitzat
Finalitzat