Categories Notícies Pensament

18.03.2022

Conversa entre Oriol Broggi i Wajdi Mouawad

Wajdi Mouawad és un dels màxims referents de La Perla 29. Oriol Broggi ha portat a escena diversos textos de l’autor franc-libanès, com ara Incendis, Boscos, Cels i Assedegats, tots ells amb bon èxit de públic i crítica. Per això ens ha fet especial il·lusió que es trobessin el passat dissabte 19 de març en conversa pública a La Colline.

Com parlar de felicitat, de bellesa, de bondat, de creativitat, o fins i tot de la infantesa, en uns moments tant crus com els que estem vivint? Amb quin dret l’artista aïlla una parcel·la del món per posar en valor aquests conceptes? Com afrontar la qüestió de la felicitat a través de l’art i el teatre? Què comporta?

Sobre això, i sobre els seus respectius contextos culturals i gerogràfics, han estat parlant Broggi i Mouawad prop d’una hora i mitja davant d’un públic mig francès mig català, amb l’ajuda de la traducció d’Adrià Ballonga, professor de llengua i literatura catalana a la Sorbonne Université.

Us compartim el vídeo de la trobada, que ha estat fruit de la col·laboració entre #AsSocPerla, La Perla 29 i La Colline.

Continguts relacionatsVeure'n més