Tonio, el poeta

A partir de la novel·la Tonio Kröger de Thomas Mann, Direcció d'Oriol Broggi

Data
Del dc. 11.05.11 al dg. 22.05.11

Tonio, el poeta és el resultat d’un taller que ha organitzat La Perla 29 amb joves postgraduats en interpretació d’entre 20 i 30 anys

Sinopsi

La història de Tonio Kröger és la història d’un jove que vol ser artista, poeta i bohemi. Un fill de família bona que creix en un ambient on l’art i la literatura són els pilars fonamentals de la vida.

Anys més tard, quan Tonio es fa gran i pot observar amb perspectiva, pensa que potser s’ha equivocat. Veu el seu amic Hans Hansen, casat i enamorat (de la bonica Ingeborg Holm, musa de Tonio) que ha format una família i en canvi ell està sol, amb la seva literatura i els seus versos. Li entren dubtes i es planteja si no hauria preferit escollir una vida “normal”. Hauria estat més feliç? Hauria tingut un ofici estable, no hauria trencat amb cap convenció, a hores d’ara tindria certa estabilitat en els diversos espais de la vida… Aquesta novel·la curta de Thomas Mann és una perla delicada. Mann ens parla de la història d’un jove artista que es fa gran i que amb una sensibilitat enorme es fa preguntes sobre el món que li ha tocat viure, la vida, l’amor i la felicitat. Tot tenyit d’una gran melancolia vers el passat i vers tot allò que hauria pogut viure i en un moment donat no va saber escollir.

Fitxa artística

A partir de la novel·la
Tonio Kröger de Thomas Mann
Adaptació
Jeroni Rubió i Oriol Broggi
Direcció i espai
Oriol Broggi

Amb
Enric Auquer
Laia Cabrera
Claudia Font
Sara Espígul
Francesc Isern
Ònia Jané
Xavier Juclà
Paula Lacorte
Paula Mariscal
Rubén Pérez
Mireia Piferrer
Aina Ripol
Omar Sanchís

També han participat en aquest muntatge Montse Vellvehí, Clara Segura, Marissa Josa, Lluís Soler, Eva Roig, Sebas Brosa, Julio Manrique, Lluís Cusó, Àngel Llàcer, Manu Guix, Pablo Puche, Jordi Llovet i tot l’equip de La Perla 29.

Regidor
Marc Serra
Tècnic
Guillem Gelabert
Fotografies
Lídia Figueras
Atenció al públic
Jordi Valls
Comunicació i premsa
Anna Madueño
Producció
Blanca Arderiu
Direcció de producció
Bet Orfila

Una producció de La Perla 29

Galeria imatges secundària (slide)
VÍDEO
CALENDARI

Disponibilitat

Alta disponibilitat
Mitja disponibilitat
Baixa disponibilitat
Últimes entrades
Exhaurides
Dimecres
11
mai. 2011
Teatre La Biblioteca  Finalitzat
Finalitzat
Diumenge
22
mai. 2011
Teatre La Biblioteca  Finalitzat
Finalitzat