L'honor és nostre, Sr. Espriu

Text a partir de textos de Salvador Espriu, Direcció d'Oriol Broggi

Data
Del dv. 25.10.13 al dg. 27.10.13 | 20:00 h
Durada
50min
Sinopsi

Un espectacle fet a mida en el moment que vivim. Tranquil, a pams… i contundent, com els versos d’Espriu. Un espectacle que recupera l’essència de les propostes dels inicis de La Perla; de quan anàvem pels llocs ensenyant el que teníem a dir, i utilitzàvem la veu dels poetes i la música que acompanya.

Un encavalcament de textos, fragments de “Primera història d’Esther”, poemes, prosa, imatges… la nostra tria de l’univers Espriu.

Fitxa artística

Text
a partir de textos de Salvador Espriu
Direcció
Oriol Broggi

Amb
Clara Segura
Màrcia Cisteró
Oriol Broggi
Marc Serra (guitarra)

Música en directe
Marc Serra
Il·luminació
Guillem Gelabert
Fotografia
Bito Cels

Una producció de La Perla 29

Galeria imatges secundària (slide)
Apunts de direcció

Un espectacle per a tres veus, i una guitarra. A mig camí entre la lectura i la dramatització. Catalunya vista pel poeta. La creació d’un mite, quasi tràgic, des de Sinera fins arribar a les fonts gregues. La creació d’un univers propi. A falta de tenir-lo, Espriu sent la necessitat de crear-lo. És això el que el diferencia, per a mi, d’altres escriptors catalans. Que detecta aquesta necessitat i s’hi posa, i en fa un univers. Aprofitant personatges del món dels seus estius, i elevant-los a la categoria de personatges de Catalunya. Agafa Arenys que és el seu poble d’estiueig i l’eleva a un lloc mític, que pot ser qualsevol. En fa un univers català, que ha de servir per fer un punt des d’on puguem entendre’ns millor.

Oriol Broggi

CALENDARI

Disponibilitat

Alta disponibilitat
Mitja disponibilitat
Baixa disponibilitat
Últimes entrades
Exhaurides
Divendres
25
oct. 2013
Teatre La Biblioteca |  20:00 h Finalitzat
Finalitzat
Diumenge
27
oct. 2013
20:00 h Finalitzat
Finalitzat