28 i mig

Direcció d'Oriol Broggi

Data
Del dt. 18.06.13 al dg. 28.07.13
Durada
2h

És real això que veig? És imaginat? Potser està pintat? This is the questionQuesta è la grande maggia...

Sinopsi

28 i mig és una recreació.

Una recreació de paradisos perduts i un viatge cap a aquells moments i aquells temes que t’acompanyen al llarg de la vida. Una volta per la cultura universal, la literatura, el cinema…. l’amor, la vida, la mort. Tot aquest dubte existencial que intentem explicar a través de l’art, i del teatre. Aquesta vegada hem trobat refugi en el món de Fellini, en les seves imatges i la seva estètica, i sobretot en el món de la fantasia i la ficció.  Per això, el salt entre la vida real i la fantasia és constant i és tan necessària.

Fitxa artística

Adaptacions i treball de text
Jeroni Rubió
Direcció i espai
Oriol Broggi

Amb
Clara Segura
Pablo Derqui
Tomeu Amer
Xavier Boada
Màrcia Cisteró
Pol López
Anna Madueño
Ernest Villegas
Montse Vellvehí

Il·luminació
Pep Barcons
Vestuari
Berta Riera
Disseny de so
Damien Bazin
Projeccions
Francesc Isern
Treball de cant
Pablo Puche
Ajudant de direcció
Montse Tixé
Cap tècnic
Guillem Gelabert
Regidor
Marc Serra
Confecció de vestuari i sastressa
Irene Fernández
Fotografia
Bito Cels / Marina Raurell
Atenció al públic
Lídia Figueras i Magda Huertas

Una producció de La Perla 29

Galeria imatges secundària (slide)
VÍDEO
Apunts de direcció

Aquestes fronteres invisibles de les que parla el Jeroni són les finestres obertes que des de La Perla hem evocat tantes vegades. Aquella sensació d’obrir finestres per mirar l'horitzó que s'hi dibuixa al fons. Aquest dubte que et ve i penses: és real això que veig? és imaginat? potser està pintat? This is the question. Questa è la grande maggia...

Sovint ens passa que en obrir les finestres trobem el setè cel del Sisa, els cels pintats de Fellini, els núvols d'Orson Wells, també els de John Ford, les preguntes sense resposta de Pasolini, el joc de celles de Cary Grant, o les cames de Grace Kelly... Quan parlem de la màgia del cine, o la màgia del teatre, parlem de la màgia de la vida. En realitat el que més ens agrada de veure quan obrim les finestres és un clar matí d’estiu, a partir d’aquí farem el possible, si cal malabarismes, per fer-vos-el arribar, a través del nostre llenguatge i amb tot el nostre artifici.

Aquesta és la nostra feina i el nostre ofici. Mirar les estrelles, enamorar-nos-en, i després intentar evocar-les dins el nostre petit espai de màgia. No és fàcil avui en dia, però les estrelles segueixen allà on sempre han estat, i potser en veure el que fem riuen...

28 i mig és alguna cosa que no havíem fet fins ara, un sac foradat de poemes i imatges, un joc diferent, una mirada inventada, un foc nou, que hem trobat necessari.

Oriol Broggi

CALENDARI

Disponibilitat

Alta disponibilitat
Mitja disponibilitat
Baixa disponibilitat
Últimes entrades
Exhaurides
Dimarts
18
jun. 2013
Teatre La Biblioteca  Finalitzat
Finalitzat
Diumenge
28
jul. 2013
Teatre La Biblioteca  Finalitzat
Finalitzat