Benvinguts!

ACTUALMENT:BODAS DE SANGRE


Teatre Biblioteca de Catalunya

Comprar entrades aquí
Més informació aquí.

Gràcies a la bona acollida del públic i la crítica, hem decidit obrir noves funcions de Bodas de Sangre. Ja podeu adquirir entrades pels nous dies clickant aquí.
Llegir més.
El Teatre Biblioteca de Catalunya és ja un vast i sec paisatge andalús. Aquest muntatge es centra en la poètica de Lorca, ressaltant les paraules i les sensacions de l’univers de l’autor. Les composicions musicals de Joan Garriga prenen un gran protagonisme i reforcen la musicalitat de la poesia implícita.
Llegir més.
Clara Segura, Oriol Broggi, Laia Tomàs  i Guillem Albà, entre altres professionals, seran els professors d’aquest curs, que té la voluntat d’oferir més recursos educatius als docents a partir de la metodologia teatral i poder incloure les arts escèniques dins del programa educatiu a les escoles.
Llegir més.
Aquesta temporada hem engegat projectes educatius amb diverses escoles, amb l’objectiu que la pràctica del teatre sigui una eina pedagògica més, i aprofundir en l’aprenentatge i la creació del infants, que podran participar en el procés d’un espectacle. Si en voleu saber més, clickeu aquí.
Llegir més.
Pàrquing BSM de La Boqueria/Plaça de la Gardunya Presentant el tiquet del pàrquing i l’entrada per la funció a la taquilla del teatre et donarem un val d’1h de descompte.
Llegir més.

 2017 
Juny 19
  • 19
    Sense esdeveniments

TWITTER

"Huracán de aplausos para un espectáculo que merece larga vida" M. Ordóñez parla de #BodasdeSangre a @babelia_elpais ow.ly/yY2v30cTgMw

From La Perla 29's Twitter


Newsletter


AsSocPerla
Torrent d'en Vidalet 21, baixos; 08012 Barcelona | Tel. (+34) 93.217.17.70 | Fax (+34) 93.415.17.94 | info@laperla29.cat | © La Perla 29, 2017

Aquesta pàgina web requereix un navegador més modern per a poder funcionar!

Siusplau, actualitza ara!